2016-12-31 08:46:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma minden jól alakul

Napi horoszkóp december 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nem kell minden apróságból nagy ügyet csinálni. Ha nem is minden úgy alakul, ahogy azt eltervezte, azért még szép estéje lehet. Csak jobban kell alkalmazkodnia, mint azt megszokta, és kicsit hallgatnia kell a párjára.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Délután aludjon egyet, ha teheti, hogy legyen elegendő energiája estére. Amit ma kerülnie kellene, azok a hitbéli, politikai kérdések, a szócsaták, viták a rokonsággal. Ha így tesz, kellemes lehet az évzárója.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nagyon tevékeny, úgy látszik, még az év utolsó napján sem hagyja el a tettrekészség, a munka. Azért délutánra már ne tervezzen semmi feladatot, lehetőleg a főzést is tudja le délelőtt. Este menjen társaságba, semmiképp se töltse otthon a szilvesztert!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ez a nap az ön számára a legromantikusabbnak ígérkezik. Ne foglalkozzon senkivel, csak a kedvesével. Este menjenek el kettesben egy szórakozóhelyre, vagy vacsorázni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha valaki, akkor Ön a szórakozás és a szórakoztatás mestere. Arra viszont figyeljen, hogy ne egyedül diktálja a tempót, mert a többiek ezt fárasztónak találhatják… Több örömöt talál, ha nem vár el semmit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A szervezőtehetségének hála, ma minden jól alakul, és rengeteg jó ismerősével töltheti a mai estét. Még, ha úgy is dönt, hogy otthon marad, akkor sem fog unatkozni. Sok váratlan vendégre számíthat ma este.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha teheti, töltse a szilvesztert a gyerekeivel, vagy a család gyermekeivel. Találjon ki nekik minél érdekesebb programokat, játékokat. Ha az idő is engedi, és nem túl kicsik, nyugodtan elviheti őket a városba egy éjszakai sétára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most Ön kapta a feladatot, hogy beszerezze a szilveszteri mulatsághoz szükséges finomságokat, italokat. Ne szórja feleslegesen a pénzét, írjon listát a beszerzendőkről! Vigyázzon arra is, hogy ma ne kerüljön összetűzésbe a kedvese szüleivel, és ne ítéljen el senkit elhamarkodottan.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A legjobb lenne, ha az ön otthonában lenne a szilveszteri összejövetel. Ne beszéljen új üzleti kapcsolatokról, magánéleti problémákról, befektetési ügyekről. Véletlenül se kritizáljon senkit a társaságban.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy kissé túlterhelt idegileg, talán ezért is alakult úgy, hogy kevésbé mennek jól a dolgai. A mai napot szentelje a lazításnak, a felhőtlen örömnek és a pihenésnek. Engedje, hogy magával sodorja a társaság hangulata.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma jószerével bármit a kedve szerint tehet. Számos ismeretséget köthet, és szert tehet néhány valódi barátra is. Ha ön egyedülálló, akkor a szerelem is beléphet az életébe az óév utolsó napján, ha eléggé nyitott rá!

Halak: II. 19. - III. 20.
A társaságban nagy sikert arathat. Mindenki kedveli önt, a tenyerükön hordozzák. Ma éjjel több flörtben is része lehet, de vigyázzon, ne szítsa fel a párjában a féltékenységet!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: